~salam~

Saturday, January 2, 2010

...rEsULt pEksE...

31 DISEMBER=result kuar, try cek by de whole day tp hampa...SERVER BUSY gle!!!

1 JANUARI=seharian cbe, MASEH HAMPA..server busy lg.Smpai dh bosan tgk ayt nh:"
-Sorry!!! -Maaf!!! -There are too many user connected to our server. Please try again later time. -Terlalu ramai pengguna yang mengakses pelayan kami. Cuba lagi di waktu yang lain."

huhu, pe nk wt, dh nseb..Kesian dak2 poli yg senasib ngn kuh...


2 JANUARI=bgun subuh n try cek lg, YESS!! brnaseb baek, dpt tgk...(cuak gle tyme nh) huhu, result jatuh sk8 tp still brpuas ati...
syukur ke hadrat ilahi sbb maseh memberi peluang pd ku.


'ALHAMDULLILLAH
"

so, kne usahe lbey lg pd mse akn dtg

GUT
LUCK!!!


Firman Allah Taala bermaksud:

Sesungguhnya Allah tidak mengubah keadaan sesuatu kaum sehingga mereka mengubah keadaan yang ada pada diri mereka sendiri. (Surah ar-Rad: ayat 11).

2 comments:

 1. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

  Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
  klik disini.

  Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

  "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

  P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
  DISINI

  "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
  Wallahualam.

  "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

  blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

  ReplyDelete
 2. trime kaseh sahabt ats cadangan dan renungan serta lawatan sedara ke blog saya.
  ;]

  ReplyDelete